Nyheter


april 2024

Office Depot breddar ramavtalet

Vi breddar nu ramavtalet hos Office Depot med serviceabonnemang på anpassade produkter och tjänster för arbetsplatsens alla behov.

Läs mer

april 2024

Besök Cramo på Nordbygg 23-26 april!

På norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbransch kommer Cramo AB delta med monter B10:21 där de presenterar och berättar om nya, spännande tjänster.

Läs mer

april 2024

Grön finansiering med Wasa Kredit

När en kund inte har råd med en investering så finns möjligheten att hjälpa med en finansieringslösning via vår samarbetspartner Wasa kredit. Du kan erbjuda en fördelaktig omställningsfinansiering till både företagskunder och privatkunder.

Läs mer

april 2024

Världspremiär för nya ID.7 Tourer

Nya ID.7 Tourer kommer lite senare i vår och snart öppnar möjligheten att beställa. ID.7 Tourer är en av de första helt eldrivna kombibilarna i den övre mellanklassen.

Läs mer

april 2024

Nya Ford Explorer med medlemsrabatt från start!

Ford lanserar en ny helelektrisk Ford Explorer och vi är glada att kunna ge medlemmar 3 % rabatt redan vid lansering. Nu går denna SUV att beställa och med NMC-batterier har räckvidden bättrats på ytterligare upp till 60 mil beroende på utförande.

Läs mer

mars 2024

Maxus kampanjer – rabatt upp till 50 000 kr och ränta på 1,99 %!

Just nu har Maxus kampanjpriser på lagerbilar av modellerna e-Deliver 3 Skåp samt T90EV Pickup. De erbjuder rabatter på upp till 50 000 kr. Kampanjpriserna kan kombineras med en kampanjränta på 1,99%. Det gör att det går att leasa en Maxus under 2 000 kr per månad.

Läs mer

mars 2024

Cramo förstärker närvaron med nya depåer i Stockholmsregionen

Genom förvärvet av MG Rental blir det nu närmre och lättare att hitta en Cramo-depå i Stockholm. Affären stärker Cramos ledande position inom maskinuthyrning i regionen och är en del av företagets tillväxtstrategi.

Läs mer

mars 2024

Vi finns också på Facebook!

Du har väl inte missat att IN Rabatt finns på Facebook. Om du följer oss där så missar du inga nyheter eller kampanjer från våra leverantörer.

Läs mer

mars 2024

Ford transportbilar gör det lätt att matcha klimatpremien

Ford’s eldrivna transportbilar uppfyller kraven för den nya klimatpremien. Hur mycket stöd du erhåller räknas ut mellan den eldrivna lastbilen och ett jämförbart fordon, där upp till 30% av kostnaden, max 50 000 kronor kan täckas.

Läs mer

mars 2024

Branschanpassade försäkringar

Som medlem i Installatörsföretagen har ditt företag möjlighet att teckna branschanpassade försäkringar. Till exempel gäller vår företagsförsäkring för skador som kan drabba din verksamhet genom skadeståndskrav i samband med ett uppdrag hos en beställare men också stöld av verktyg, allriskskador på arbetsområdet för att nämna några händelser. Det finns även …

Läs mer

Våra samarbetspartners