Nyheter


maj 2018

Mobiltelefoni från 224 kr/mån

Telness och Installatörsföretagen har tecknat ett nytt ramavtal. Som medlem i Installatörsföretagen erbjuder Telness dig ett billigt, bra och enkelt mobilabonnemang för företagare och entreprenörer inom El- och VVS-teknikbranschen. Telness är en mobiloperatör som använder Telias nät och är skapad av entreprenörer, för entreprenörer. Telness erbjuder mobilabonnemang med många bra …

Läs mer

maj 2018

Bättre rabatter hos OKQ8

Ett erbjudande till dig som är företagare och ansluten till Installatörsföretagen. För att ta del av rabatterna behöver du ha ett OKQ8 Företagskort som är kopplat till Installatörsföretagens avtal. Har du redan företagskort hos OKQ8? För att kunna ta del av de förmånliga företagsrabatterna behöver du knyta ditt befintliga företagskort …

Läs mer

april 2018

Skoda lanserar suven KAROQ

Nya suven KAROQ kostar från 215 600 kronor och finns såväl fram- som fyrhjulsdriven med både tre- och fyrcylindriga motorer. KAROQ har också fem av fem stjärnor i Euro NCAPs krocktester, vilket gör den till en av de säkraste bilarna i sin klass.

Läs mer

april 2018

Nytt ramavtal med Memira AB

Vill du bli fri från dina glasögon och linser? Memira kanske hjälpa dig. Om du funderat på att göra en ögonoperation för att slippa glasögon och linser, så har Memira ett upplägg som kanske kan intressera dig.

Läs mer

april 2018

Rabatt på arbetskläder och tryck

Just nu erbjudes alla medlemmar ett gratistryck av företagets logotyp på upp till 50 st. plagg. Erbjudandet gäller hela 2018. ME Produkter erbjuder alltid upp till 35 % rabatt på arbetskläder till Installatörsföretagens medlemmar.

Läs mer

april 2018

Vårkänslor hos Circle K!

Nu får alla medlemmar hos Installatörsföretagen 25 öre extra i rabatt på alla drivmedel under en månad, från och med 15:e april till och med 15:e maj 2018. Rabatten dras automatiskt på alla företagskort som är kopplade till Installatörsföretagens ramavtal.

Läs mer

april 2018

Förbättrade rabatter hos Citroën

Installatörsföretagen har uppdaterat ramavtalet med Citroën. Alla medlemmar hos Installatörsföretagen kan nyttja avtalet och rabatterna.

Läs mer

april 2018

Avtalet med operatören 3 är uppsagt

Operatören 3 har valt att inte förlänga ramavtalet med Installatörsföretagen.
Avtalet upphörde att gälla 2018-04-06. Befintliga telefonavtal som medlemmar har tecknat ska löpa på som vanligt.

Läs mer

mars 2018

Du har väl inte missat avtalet med OKQ8?

Ett erbjudande till dig som är medlem i Installatörsföretagen. Har du redan företagskort hos OKQ8? För att kunna ta del av de förmånliga företagsrabatterna behöver du knyta ditt befintliga företagskort till Installatörsföretagens ramavtal. Gå hit och logga in för att ta del av OKQ8s avtal.

Läs mer

mars 2018

Avtalet med Max Matthiessen upphör

Samarbetsavtalet upphör att gälla per den 12:e maj 2018. Av samarbetsavtalet framgår att de särskilda försäkringsvillkor som Max Matthiessen framförhandlar med de upphandlade försäkringsbolagen fortsätter att gälla för ett enskilt medlemsföretag så länge det finns ett gällande avtal mellan Max Matthiessen och det aktuella medlemsföretaget. För mer information om våra …

Läs mer

mars 2018

TOYOTA PROACE – KAMPANJ!

Installatörsföretagen erbjuder tillsammans med Toyota en Proace Medium för 197.710 kr exkl. moms. I detta erbjudande ingår dessutom inklädda vägar och tak, fjärrstyrning till dieselvärmare och dragkrok till ett värde av 13.600 kr exkl. moms, ordinarie pris är 243.500 kr exkl. moms.

Läs mer

februari 2018

Kampanj med Preem

Under perioden 1 mars 2018 – 30 april 2018 höjer Preem rabatten på bensin och diesel för medlemmar hos Installatörsföretagen. Du som redan är Preem-kund får kampanjpris automatiskt under perioden.

Läs mer

februari 2018

Förändringar kring ID06

ID06 AB gör förändringar kring ny kortstandard och den nya avgiftsmodellen som börjar gälla 2018-04-01. I samband med detta så kommer ID06 AB ta över faktureringen av årsavgiften och kortavgiften.

Läs mer

februari 2018

Avtalet med Vestra upphör

Vestra har sagt upp avtalet angående KLIMATET och KOLLEN (medarbetar- och kundundersökningar för medlemsföretagen).
Sista dag för portalerna i bruk är 2018-04-17.

Läs mer

februari 2018

Förbättrade rabatter med VW och Audi

Installatörsföretagen har uppdaterat ramavtal med VW och Audi. Alla medlemmar hos Föreningen Installatörsföretagen kan nyttja avtalet och rabatterna.

Läs mer

Sida 1 av 81238