Affärssystem

Leverantör Projektportalen Fakta Projektportalen har utvecklats av hantverkare för hantverkare. Målsättningen är alltid att förenkla vardagen för hantverksbranschen.

Leverantör P&K TimeApp Fakta P&K TimeApp AB har sedan 2010 utvecklat sitt webbaserade affärssystem TimeApp. Via Installatörsföretagen har man som medlem tillgång till en branschanpassad version av TimeApp vid namn TimeApp El/VVS.

Projektportalen

Projektportalen är ett webbaserat projektverktyg för att hantera dina projekt och serviceordrar. Projektportalen är branschanpassat för installatörsföretagens medlemmar. Branschanpassningen är gjord ihop med några av Installatörsföretagens medlemmar både på el och VVS sidan. Projektportalen utvecklas ständigt ihop med branschen för att förenkla vardagen för er.

Projektportalen höjer kvaliteten och förenklar det dagliga arbetet genom att säkerställa struktur, processer, rapportering och uppföljning. På ett enkelt sätt får du full kontroll på alla tider, material, avvikelser, ätor, egenkontroller mm. Du får daglig uppdatering av din projektekonomi. Självklart går det att integrera med flera av de mest använda ekonomisystemen.

Prisexempel Projektportalen

Produkt, modul eller tjänstOrdinarie prisMedlemspris
Projektportalen 279kr/mån*237kr/mån*
*Pris per anställd & månad

 

P&K TimeApp
Ett kompakt affärssystem för el- och VVS-branschen

TimeApp El/VVS är en branschversion av det kompakta affärssystemet TimeApp, anpassat för el- och VVS-branschen. Systemet innehåller bl a tidredovisning, arbetsorder, fakturering, körjournal, stämpelklocka och materialhantering.

Systemet är helt och hållet webbaserat och kan hanteras från både webb och app (iOS och Android). TimeApp har inga bindningstider och alla konton inleds med en kostnadsfri demovecka där man i lugn och ro kan prova systemets funktioner. Väljer man att fortsätta efter demoveckan, kan man välja att betala för 1 – 3 månader via betal- eller kreditkort, eller att bli fakturerad för 6 – 12 månader. Möjlighet finns också att köpa till IN Prisfil (faktureras per år) till ett rabatterat pris om 1 500 kr.

Prisexempel P&K TimeApp

Som medlem i Installatörsföretagen har man 30% rabatt på TimeApp El/VVS. Ordinarie pris är 90 kr per användare och månad. Som medlem betalar man endast 63 kr per användare och månad.

ExempelOrdinarieRabattAvtalet
1 användare90 kr/mån30%63 kr/mån


Gör så här

Du måste logga in för att kunna ta del av denna information.