Affärssystem

Leverantör Projektportalen Fakta Projektportalen har utvecklats av hantverkare för hantverkare. Målsättningen är alltid att förenkla vardagen för hantverksbranschen.

Leverantör P&K TimeApp Fakta TimeApp är ett kompakt affärssystem, som innehåller bl a tidredovisning, kör-journal (GPS), stämpelklocka (GPS), arbetsorder, fakturering, QR-scanner, artikeldatabas, kvitto-hantering mm.

 
 
 

Projektportalen

Projektportalen är ett webbaserat projektverktyg för att hantera dina projekt och serviceordrar. Projektportalen är branschanpassat för installatörsföretagens medlemmar. Branschanpassningen är gjord ihop med några av Installatörsföretagens medlemmar både på el och VVS sidan. Projektportalen utvecklas ständigt ihop med branschen för att förenkla vardagen för er.

Projektportalen höjer kvaliteten och förenklar det dagliga arbetet genom att säkerställa struktur, processer, rapportering och uppföljning. På ett enkelt sätt får du full kontroll på alla tider, material, avvikelser, ätor, egenkontroller mm. Du får daglig uppdatering av din projektekonomi. Självklart går det att integrera med flera av de mest använda ekonomisystemen.

Prisexempel Projektportalen

Produkt, modul eller tjänstOrdinarie prisMedlemspris
Projektportalen 279kr/mån*237kr/mån*
*Pris per anställd & månad

 
 
 
 

P&K TimeApp

  • TimeApp innehåller alla basfunktioner.
  • IN Prisfil debiteras per år.
  • TimeApp har ingen startavgift och inga bindningstider.

Prisexempel P&K TimeApp

ExempelOrdinarieRabattAvtalet
1 användare80 kr/mån30%56 kr/mån

 
 
 
 


Gör så här

Du måste logga in för att kunna ta del av denna information.